LIFESTYLE

Χρήστος Μάστορας: Οι κοινές αναρτήσεις που πρόδωσαν τη σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Lifenews

Δες τις φωτογραφίες

Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Χρήστος Μάστορας, που όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Real Life και της Αλεξάνδρας Αντωνίου, ο τραγουδιστής και το γνωστό μοντέλο πέρασαν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, όπου και προσπάθησαν να κρύψουν την σχέση τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι διέμεινε σε ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην περιοχή Παλιούρι όπου και κολύμπησαν στην παραλία της περιοχής κάνοντας χαλαρές βόλτες.

Ακολούθησε η βραδινή έξοδος, όπου ο Χρήστος Μάστορας ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Το ζευγάρι επέλεξε να διασκεδάσει σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της περιοχής, με τους θαμώνες να μαρτυρούν ότι είδαν δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους.

Οι εμφανίσεις του Χρήστου Μάστορα το φετινό καλοκαίρι είναι μια αφορμή για να ταξιδέψουν μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της εφημερίδας, η σχέση του Χρήστου και της Γαρυφαλλιάς μετρά λίγο καιρό, κάτι που κάνει και τους δύο να μην μιλούν μέχρι στιγμής για την προσωπική τους ζωή.

Οι φωτογραφίες από ίδια σημεία στη Χαλκιδική, πρόδωσαν τη σχέση τους!

READ MORE

LATEST NEWS