HOLLYWOOD NEWS

Britney Spears: Αποθεώνει πασίγνωστο Έλληνα! «Στάθηκε στο πλευρό μου στις πιο σκοτεινές μου στιγμές»

Lifenews

Συγκινεί η ανάρτηση της

Σε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Britney Spears αφιερωμένη σε πασίγνωστο Έλληνα.

Ο λόγος για τον hair stylist Δημήτρη Γιαννέτο ο οποίος για περισσότερα από δέκα χρόνια ζει μόνιμα στην Αμερική, έχοντας συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz.

Ανάμεσα τους και η Britney Spears η οποία έχει στο πλευρό της τον γνωστό hair stylist και μακιγιέρ, με την ίδια να τόνισε στην ανάρτηση της πως της έχει σταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της.

Η ίδια ξεκαθάρισε πως εκτός από φίλοι και συνεργάτες, είναι με τον Δημήτρη Γιαννέτο πολλά παραπάνω, καθώς τον αποκαλεί «φύλακά της».

Στην ανάρτηση έγραψε: «Κυριολεκτικά δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον κύριο. Με κάνει να αισθάνομαι όμορφα με κάθε τρόπο! Δεν μου φτιάχνει μόνο τα μαλλιά. Είναι ο πιο καλός και ευγενικός άνθρωπος που έχω γνωρίσει… Στάθηκε στο πλευρό μου στις πιο σκοτεινές μου στιγμές, όταν κυριολεκτικά δεν είχα κανέναν. Είναι ο φύλακάς μου! Και ξέρω πόσο ευλογημένη είμαι που τον γνωρίζω».

Συγκινημένος ο Δημήτρης Γιαννέτος απάντησε: «Σε αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι ευλογημένος που σε έχω στη ζωή μου και ευγνώμων που σε γνώρισα. Θα είσαι για πάντα η έμπνευσή μου. Θα είμαι εδώ για εσένα».

Με τη σειρά της και η Μαρία Μενούνος σχολίασε την ανάρτηση της Britney Spears: «Συμφωνώ μαζί σου σε όλα».

READ MORE

LATEST NEWS