LIFESTYLE

Ιλάειρα Ζήση: Δημοσίευσε φωτογραφία του Μαυρίκιου μετά το χειρουργείο που του κράτα το χέρι!

Lifenews

«Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι»,

Εσπευσμένα στο χειρουργείο οδηγήθηκε χθες Παρασκευή, 5 Αυγούστου o Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγες εβδομάδες πριν από τον παραμυθένιο γάμο που ετοιμάζει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος εισήχθη σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού με αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του δεν έλειψε η μέλλουσα σύζυγος του, Ιλάειρα Ζήση αλλά και η οικογένεια του.

Λίγες ώρες μετά το χειρουργείο η Ιλάειρα δημοσίευσε φωτογραφία του Μαυρίκιου, όπου τη βλέπουμε να του κρατά το χέρι, ενώ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την εξέλιξη της υγείας του.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα: «Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας. Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι.

Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί . Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε.

Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα! Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι. Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα».

READ MORE

LATEST NEWS