LIFESTYLE

Αυτό είναι το καταφύγιο του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στην Επίδαυρο (Φώτος)

Lifenews

Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, που πλέον δεν κρύβουν τον έρωτα τους.

Ο Αύγουστος υποδέχτηκε το ζευγάρι στην Επίδαυρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Γιαλάσι, στη νότια πλευρά της Παλιάς Επιδαύρου, εκεί που τους ανακάλυψε η «Espresso»!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν έχει κάνει καμία εμφάνιση στις παραλίες και στα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής, καθώς βρίσκεται κλεισμένο στη μικρή βίλα με πισίνα που έχει νοικιάσει μέσω γνωστής πλατφόρμας στο συγκρότημα κατοικιών Desa Green Homes.

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο κάνει πρόβες στο μικρό θέατρο της Επιδαύρου για τις δύο παραστάσεις που πρόκειται να γίνουν καθώς πρωταγωνιστεί στην αρχαία τραγωδία, «Αντιγόνη».

Εκεί, σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, με τον Μπισμπίκη να είναι έτοιμος να γνωρίσει την αποθέωση αύριο και μεθαύριο στο αρχαίο θέατρο, με τη Δέσποινα Βανδή να πρόκειται να βρεθεί στις πρώτες θέσεις του θεάτρου.

Η εφημερίδα παρουσιάζει φωτογραφίες του σπιτιού που αυτές τις ημέρες βρίσκεται το ζευγάρι, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Δες τις φωτογραφίες:

READ MORE

LATEST NEWS