LIFESTYLE

Η αφιέρωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη - Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο

Lifenews

Το ζευγάρι είναι γνωστό για τα πειράγματα που κάνει ο ένας στον άλλο - Δείτε τις αναρτήσεις τους

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βιώνουν μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η γνωστή influencer αποκάλυψε πριν λίγο καιρό την εγκυμοσύνη της με μία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δείχνει το θετικό τεστ.

Έκτοτε, μοιράζεται καθημερινά τα νέα για την κατάστασή της με τους διαδικτυακούς της φίλους, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να τηρεί μια πιο διακριτική στάση στα social media.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια αφιέρωση στην αγαπημένη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα story που δείχνει την τηλεόρασή του, ενώ παίζει το τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού «Αφού σε βρήκα δε σ' αφήνω».

Δείτε το βιντεο:

Πάνω στην ανάρτησή του επισήμανε το όνομα της Ιωάννας Τούνη, με την ίδια να το αναδημοσιεύει και να γράφει πάνω του: «Χαχαχαχα, το αγόρι μου, ο ερωτιάρης μου».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να την «πειράξει» λίγο και δημοσίευσε ακόμα ένα story, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Που θα σε αφήσω εσένα; Τι θα κάνω εγώ με εσένα; Σ' αγαπάω», ενώ παράλληλα φιλούσε τον σκύλο του. Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο και έγραψε στο προφίλ της: «Για μια στιγμή νόμιζα λέει για εμένα… τελικά λέει για τον σκύλο! Όλα καλά».

ΠΗΓΗ: protothema

READ MORE

LATEST NEWS