HOLLYWOOD NEWS

Καμίλ Βάσκεζ για τη δίκη Ντεπ - Χερντ: «Ήταν σημαντικό να υπάρχει μία γυναίκα στην ομάδα»

Έλενα Τσιακούπη

Η Καμίλ Βάσκεζ δεν δεν αισθάνεται παρά ευγνωμοσύνη για τον πελάτη της, Τζόνι Ντεπ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Η δικηγόρος που υπερασπίστηκε τον Ντεπ στη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, από την οποία και βγήκε νικητής, μίλησε στο «CBS Mornings» και είπε σχετικά με τον πελάτη της:

«Ήταν σημαντικό να υπάρχει μια γυναίκα στην ομάδα», με την παρουσιάστρια να θέλει να μάθει το γιατί. «Αυτή η υπόθεση απαιτούσε την προοπτική μιας γυναίκας και ήμουν η τυχερή που επιλέχτηκα να κάνω αυτή τη δουλειά», απάντησε.

«Νιώθεις τυχερή; Είναι "τυχερή" η λέξη;» τη ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Νομίζω ότι ναι. Φυσικά, είναι τρομερές στιγμές, αλλά είναι παίζει ρόλο και λίγη τύχη», είπε στη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε, γνώριζε πολύ καλά ότι εκείνη και η υπόλοιπη ομάδα ήταν υπεύθυνοι για το μέλλον, τη φήμη και τα προς το ζην του Ντεπ. «Αυτό ήταν το όνομά του, αυτή ήταν η ζωή του. Ήταν σημαντικό», είπε στην εκπομπή η δικηγόρος.

 

Όσον αφορά το γεγονός, ότι η Χερντ και ο δικηγόρος της σχεδιάζουν να ασκήσουν έφεση για τον διακανονισμό των 10,3 εκατομμυρίων δολαρίων που διατάχθηκε να πληρώσει τον ηθοποιό, η Βάσκεζ αποκάλυψε πως έχουν ήδη μια στρατηγική για το τι θα κάνουν.

Πηγη: protothema.gr

READ MORE

LATEST NEWS