LIFESTYLE

Αποκλειστικό! Αυτά είναι τα 6 μοντέλα από την Κύπρο που μπήκαν στο GNTM 5! (Φώτος)

Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Κύπρια εστεμμένη ανάμεσα στα μοντέλα

Κανονικά συνεχίζονται τα γυρίσματα του GNTM 5, που ξεκίνησαν την περασμένη βδομάδα, ύστερα από μια μικρή καθυστέρηση, καθώς είχε βρεθεί κρούσμα κορωνοϊού.

Αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNewscy, θέλουν τα 21 κορίτσια που έχουν επιλεχθεί να έκαναν καραντίνα σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας για δύο βδομάδες, ενώ την από δέκα ημέρες ξεκίνησαν κανονικά τα γυρίσματα.

Το ρεπορτάζ της σελίδας μας είναι έγκυρο και ύστερα από καλά διασταυρωμένες πηγές, μάθαμε τα 6 ονόματα των μοντέλων από την Κύπρο που κατάφεραν να μπουν στο GNTM 5!

Πριν από λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε πως η Μύρια Κυριακίδου που γνωρίσαμε μέσα από το τηλεπαιχνίδι του OMEGA «Ρίξε μια Ζαριά», κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές και πήρε το εισιτήριο για το GNTM 5.

Οι πληροφορίες του LifeNewscy, θέλουν ακόμη πέντε μοντέλα από την Κύπρο να βρίσκονται ήδη στο σπίτι του ριάλιτι, με δύο από αυτές να είναι ευτύτερα γνωστές στο κοινό.

Αρχικά, μια θέση στο GNTM 5 εξασφάλισε η Μαρία Κώστα, που στα καλλιστεία του 2015, κέρδισε τον τίτλο Miss Κύπρος. Το όμορφο μοντέλο έκανε αρκετές συνεργασίες στην Κύπρο, ωστόσο 7 χρόνια μετά αποφάσισε να ζήσει την εμπειρία του GNTM.

Ένα άλλο μοντέλο που εξασφάλισε μια θέση στο φετινό GNTM, είναι γνώριμο στο τηλεοπτικό κοινό καθώς πέρασε πέρσι από τις auditions αλλά κόπηκε στην επόμενη φάση. Ο λόγος για τη Μαρίτα Καθιζιώτη, το plus size μοντέλο που επέστρεψε ξανά φέτος, παίρνοντας μια θέση ανάμεσα στα μοντέλα του GNTM 5.

Δες την audition της πέρσι: 

Τα υπόλοιπα τρία κορίτσια είναι η Ζωή Ιωαννίδου, η Κάτια Κιζίμα και η Γρηγοριάνα Πλυτά που ασχολούνται επαγγελματικά στην Κύπρο με διάφορες καμπάνιες, φωτογραφήσεις και πασαρέλες.

Ζωή Ιωαννίδου

Κάτια Κιζίμα

Γρηγοριάνα Πλυτά 

READ MORE

LATEST NEWS