LIFESTYLE

Bρισηίδα Ανδριώτου: Με λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι στη Μύκονο – Δείτε φωτογραφίες

Lifenews

Διακοπες στο νησι

Ο έρωτας του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου καλά κρατεί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κάτω από αντίξοοες συνθήκες κατά την παραμονή τους στο Survivor. Η σχέση τους εξελίχθηκε γρήγορα, με τους δυο τους να απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές με την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου βρήκαν τον γνωστό φαρμακοποιό στη Χαλκιδική, στο πλευρό της αγαπημένης του, ενώ αμέσως μετά πραγματοποίησαν κοινή εμφάνιση στον τελικό του Survivor.

Πλέον, οι πρώην συμπαίκτες του reality επιβίωσης απολαμβάνουν το καλοκαίρι τους αγκαλιασμένοι. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους τσάκωσε σε παραλία της Μυκόνου. Το ζευγάρι βρέθηκε στο Νησί των Ανέμων για relax.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, μάλιστα εθεάθη με ένα αποκαλυπτικό μπικίνι. Φανατική των σέξι σχεδίων, η influencer έκανε μια ακόμη τολμηρή εμφάνιση. Με μικροσκοπικό μαγιό και αυτή τη φορά απέδειξε πως διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί.

Μάλιστα το λευκό μπικίνι ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή από το brand Marmalady Clothing Βar ενώ είναι πολύ προσιτό στην τιμή. Το σετ με τοπ σε μίνι τρίγωνο και brazil σλιπ κοστίζει από 23,90, μόλις 16,73 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του μπάνιου του στην παραλία το ζευγάρι έδειχνε ιδιαίτερα αγαπημένο και διαχυτικό με τη Βρισηίδα να απλώνει αντιηλιακό στον σύντροφό της για να μην καεί από τον ήλιο.

Πηγή: okmag.gr

READ MORE

LATEST NEWS