LIFESTYLE

«Κακούργα μου τον έφαγες»: Γερμανού και Μελέτη σφάζονται για τα μάτια ενός άνδρα

Lifenews

Ο δημοσιογράφος έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα

O Κώστας Τσουρός είναι από τους αγαπητούς νέους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης καθώς μπορεί να ανταπεξέλθει επάξια τόσο σε θέματα ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος όσο και σε πιο ενημερωτικά.

Ο δημοσιογράφος έχει γράψει πολλά… χιλιόμετρα σε τηλεοπτικές εκπομπές και πια οι παρουσιάστριες… σφάζονται στην ποδιά του. Η Ναταλία Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη είναι δύο από αυτές που διεκδίκησαν και κατάφεραν να αποκτήσουν τον Κώστα Τσουρό στο δυναμικό της εκπομπής τους.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» και του «Mega Καλημέρα» συνεργάστηκαν διαδοχικά με τον δημοσιογράφο και όπως φαίνεται από τις αναφορές αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Ναταλία Γερμανού τον είχε στο πλευρό της μέχρι τον Ιούλιο του 2021, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη από τον Σεπτέμβρη της ίδιας χρονιάς με τη συνεργασία τους να συνεχίζεται και την ερχόμενη σεζόν.

Ο δημοσιογράφος ανήρτησε στο Instagram το βράδυ της Τρίτης φωτογραφία του και απέσπασε πολλά “likes” και σχόλια.

Ανάμεσα σε αυτά παρατηρήσαμε και σχόλιο της Ναταλίας Αργυράκη η οποία έγραψε “Πόσο κούκλος είσαι” ενώ ακολούθησε απάντηση της Ναταλίας Γερμανού και χιουμοριστική στιχομυθία της με την Ελεονώρα Μελέτη με… “μήλον της Έριδος” τον Κώστα Τσουρό.

Ναταλία Γερμανού: @natalia_argyraki πέστα για να μην τα λέω μόνο εγώ επιτέλους

Ελεονώρα Μελέτη: @natalia_germanou Κάτω τα χέρια σου από τον Τσουρό!

Ναταλία Γερμανού: @nonoram ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕΣ

Κώστας Τσουρός: Ήρεμα κορίτσια όλες θα πάρετε

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Τσουρού

Πηγή: In.gr

READ MORE

LATEST NEWS