LIFESTYLE

Η βασίλισσα δεν κάλεσε τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν για διακοπές στη Σκωτία - «Όλοι εκτός από αυτούς»

Lifenews

Τι συνέβη;

Παρά τα δημοσιεύματα βρετανικών τάμπλοϊντ που υποστήριζαν το αντίθετο, ο «παραιτηθείς» Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δεν προσκλήθηκαν στο θέρετρο Balmoral για τις θερινές διακοπές της βασιλικής οικογένειας και τα ονόματά τους δεν βρίσκονται στη λίστα, όπως αποκαλύπτει το Page Six.

Παρότι η Sun είχε μεταδώσει ότι η 96χρονη βασίλισσα θα περίμενε «άπαντες» τους πρωτοκλασάτους γαλαζοαίματος στην ιδιοκτησία της στην Σκωτία, πηγές που επικαλείται το Page Six ξεκαθαρίζουν πως το πριγκιπικό ζεύγος και τα παιδιά του δεν θα δώσουν το «παρών», ούτε για μία ημέρα.

Χάρι και Μέγκαν θα παραμείνουν στις ΗΠΑ το καλοκαίρι, ενόψει της κυκλοφορίας των πολυαναμενόμενων απομνημονευμάτων του Χάρι μέσα στο φθινόπωρο.

Ο 37χρονος Χάρι και η 40χρονη Μέγκαν είδαν τελευταία φορά τη βασίλισσα τον Ιούνιο, όταν πέταξαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το πλατινένιο ιωβηλαίο. Τότε η Ελισάβετ είχε δει από κοντά τη μικρή Λίλιμπετ, αλλά παρά την αβρή παρουσία της χαριτωμένης εγγονής, δεν έλειψαν οι συμβολικές αποστάσεις, καθώς ο Χάρι και η Μέγκαν δεν ανέβηκαν ποτέ στο μπαλκόνι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Ο «πάγος» δεν έχει λιώσει ούτε μεταξύ των δύο γαλαζοαίματων αδελφών, του Γουίλιαμ και του Χάρι, που δεν πέρασαν ούτε ένα λεπτό κατ' ιδίαν με τις συζύγους και τα παιδιά. Γουίλιαμ και Κέιτ είχαν προσκληθεί στα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ, στο Frogmore Cottage, αλλά βρίσκονταν στην Ουαλία για «επίσημες υποθέσεις.»

Χάρι και Μέγκαν κατάφεραν να γνωρίσουν την Λίλιμπετ και στον παππού της, πρίγκιπα Κάρολο, σε μία έντονη συναισθηματικά συνάντηση, σύμφωνα με πηγές κοντά στον διάδοχο του θρόνου.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε στη Σκωτία την περασμένη εβδομάδα, όπου αναμένεται να περάσει τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο στο θέρετρό της στα υψίπεδα. Εκεί θα την επισκεφθούν πολλά μέλη της οικογενείας μεταξύ των οποίων ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και τα τρία τους παιδιά - ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 7χρονη πριγκίπισσα Σαρλότ και ο 4χρονος πρίγκιπας Λούι.

Πηγή: lifo.gr

READ MORE

LATEST NEWS