LIFESTYLE

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανανέωσε το hair look της και μας δείχνει το πρόσωπο της μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Lifenews

Δύναμη ψυχής

Πίσω στην καθημερινότητα της επέστρεψε δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, στέλνοντας συνεχώς μηνύματα δύναμης και αισιοδοξίας για τον καθένα που περνά διάφορες δυσκολίες.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες, από τη μεταμόρφωση που έκανε για την εμφάνιση της στα Mad Awards.

Η ίδια αφέθηκε στα χέρια του makeup artist και το αποτέλεσμα δείχνει τη δύναμη του μακιγιάζ, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει ακόμα και μια γυναίκα με έντονα σημάδια από τα εγκαύματα όπως αυτά που φέρει ακόμη. 

Επένδυσε μάλιστα σε ένα τολμηρό smokey eye, προτιμώντας ωστόσο nude αποχρώσεις, για τα υπόλοιπα στοιχεία του look, ενώ έκοψε ένα κοντό καρέ τα μαλλιά της.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει (!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.

Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του “επέτρεψα” να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο».

Ε αυτό ήταν… τον ΛΑΤΡΕΨΑ»@dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος».

READ MORE

LATEST NEWS