LIFESTYLE

Αποκλειστικό! Ο Μαυρίκιος και η Ιλάειρα αποκαλύπτουν τις εκπλήξεις στον γάμο τους και το ενδεχόμενο να μετακομίσουν Κύπρο (Βίντεο)

Lifenews

Όσα ανέφεραν στην κάμερα του LifeNewscy

Την πρώτη παρουσίαση της κολεξιόν της με ρούχα και μαγιό, έκανε το βράδυ της Τετάρτης, 20 Ιουλίου στη Λεμεσό, η Ιλάειρα Ζήση.

Από το πλευρό της δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που την στηρίζει στο καινούργιο της βήμα στον χώρο της μόδας. 

Το ζευγάρι τις τελευταίες βδομάδες βρίσκεται στην Κύπρο απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές, ενώ τρέχουν και για τις τελευταίες προετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού.

Μάλιστα πριν μερικές ημέρες έγινε γνωστό πως το ζευγάρι έκτισε σπίτι στο Σούνι της Λεμεσού, ένας χώρος που θα τους φιλοξενεί κάθε φορά που θα βρίσκονται στην Κύπρο.

Χθες βράδυ ωστόσο, ο συνάδελφος Αντώνης Αδάμου βρέθηκε στην παρουσίαση της κολεξιόν της Ιλάειρας στη Λεμεσό, όπου συνάντησε το ζευγάρι και εξασφάλισε αποκλειστικές δηλώσεις.

Ο Κύπριος παραγωγός και τραγουδιστής και η μέλλουσα σύζυγος του μίλησαν στο LifeNewscy αποκαλύπτοντας πως νιώθουν λίγες βδομάδες πριν τον γάμο τους, ενώ αποκάλυψαν και την τραγουδίστρια που θα «αναλάβει» τη διασκέδαση στο πάρτι που γάμου!

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκαν για πιθανές εκπλήξεις που θα δούμε στον γάμο τους, ο Μαυρίκος Μαυρικίου ξεκίνησε να τραγουδά τη μεγάλη επιτυχία της Έλλης Κοκκίνου, «Κοσμοθεωρία», αποκαλύπτοντας πως η δημοφιλής τραγουδίστρια θα ανεβάσει το κέφι στο πάρτι του γάμου τους.

Μιλώντας για το σπίτι που έφτιαξαν στην Κύπρο, αποκάλυψαν πως θέλουν να μοιράζουν τη ζωή τους μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν το ενδεχόμενο να μετακομίσουν μόνιμα στη Λεμεσό.

Δες όσα αποκάλυψαν στο LifeNewscy:

 

READ MORE

LATEST NEWS