LIFESTYLE

Συγκινεί ο Στάθης Σχίζας! Συναντήθηκε με τον πατέρα του που έχει 95% αναπηρία - «Δεν μας θυμάται πια»

Lifenews

Δες το τρυφερό βίντεο

Το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ και τον τίτλο του «Survivor» κατάφερε να κερδίσει φέτος ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος δύο βδομάδες μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητα του.

Ο ίδιος αυτές τις ημέρες έκανε ολιγοήμερες διακοπές στη Σάμο με την αγαπημένη του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε πρώτη φορά τον πατέρα του.

Στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός είναι ο κολλητός μου από τη μέρα που γεννήθηκα, ο καλύτερος πατέρας».

Ο νικητής του Survivor κατά τη διάρκεια του ριάλιτι επιβίωσης είχε αναφερθεί με συγκινητικά λόγια στον πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η σχέση με τον πατέρα μου πραγματικά είναι δύσκολη. Ο πατέρας μου έχει 95% αναπηρία. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι, όμως έχει μια νόσο που τον έκανε παράλυτο, δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα, δεν μας θυμάται πια. Τώρα που λείπω είμαι σίγουρος ότι είναι στα χαμένα, δεν ξέρει τι του συμβαίνει, σίγουρα θα με ψάχνει.Μου έχει λείψει πάρα πολύ, θέλω να γυρίσω πίσω να τον δω.Ήμασταν κολλητοί, πηγαίναμε παντού μαζί. Και την μάνα μου την λάτρευα, αλλά με τον πατέρα μου είχαμε μια άριστη σχέση. Πάλι τον λατρεύω και αυτός το ίδιο, αλλά δεν με καταλαβαίνει για να του τα πω όσα θέλω».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS