LIFESTYLE

Άλκης Χρίστου: Αποκάλυψε την ιστορία για το πορτοκαλί κοστούμι που φόρεσε στον αρραβώνα του (Βίντεο

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο «Έλα να Δεις»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Omega, «Έλα να Δεις» με την Έλενα Θεοδώρου βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 18 Ιουλίου ο Άλκης Χρήστου.

Ο αγαπημένος Κύπριος ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον αρραβώνα του με τη Δέσποινα Χατζηζαχαρίου, την πρόταση γάμου που έκανε στο Παρίσι, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο ενός γάμου.

Αρχικά για το ταξίδι του ζευγαριού στο Παρίσι ανέφερε πως: «Στο ταξίδι προσπάθησαν να μας κλέψουν. Πήγε καλά η πρόταση γάμου δεν το κατάλαβε, δεν το περίμενε καθόλου. Είμαστε τρία χρόνια μαζί», ενώ για τον αρραβώνα του ανέφερε ότι έγινε ένα πάρτι σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Για το ενδεχόμενο ενός γάμου αποκάλυψε: «Δεν είμαι κατά του γάμου έλεγα ότι σε κάποια φάση πρέπει να γίνει όταν νιώσεις ότι είσαι έτοιμος. Μόλις έρθει η στιγμή ενώνεις το παζλ και καταλαβαίνει. Όταν δεν κάνεις την πρόταση θα φύγει».

Ο Άλκης Χρήστου μίλησε και για την επιλογή του να φορέσει πορτοκαλί κοστούμι στους αρραβώνες του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξεκινήσαμε με απλό κουστούμι μετά είπαμε να κάνουμε κάτι τρελό. Πιάσαμε κάποιους κύπριους σχεδιαστές και δεν προλάβαιναν να φτιάξουν ούτε γραβάτα. Έτσι παραγγείλαμε από μια ιστοσελίδα στην Ισπανία και μας το έστειλαν άμεσα. Έγιναν κάποιες μικροδιορθώσεις».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS