HOLLYWOOD NEWS

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Παντρεύτηκαν! (Βίντεο)

Lifenews

«Η αγάπη είναι υπομονετική, 20 χρόνια υπομονετική»

Βέρα στο δεξί έβαλαν ξανά 20 χρόνια μετά τον πρώτο τους γάμο, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck σε μία ιδιωτική τελετή στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι επανασυνδέθηκε πριν από μερικούς μήνες και είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ενώ όλοι λένε για το πόσο ταιριαστοί είναι.

Η Λατίνα σταρ μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα On The JLo, ενώ μίλησε και για την απόφαση να παντρευτούν ξανά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική.

Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα…

Έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά και μας άφησαν να βγάλουμε φωτογραφίες σε μια ροζ Cadillac cabrio, που προφανώς κάποτε χρησιμοποιούσε ο ίδιος ο βασιλιάς (αλλά αν θέλαμε να εμφανιστεί ο ίδιος ο Elvis, αυτό θα μας κόστιζε κάτι παραπάνω)».

Η jLo φόρεσε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα χωρίς ώμους με μακριά μανίκια και λαιμόκοψη. Το κομμάτι από τη συλλογή Zuhair Murad Bridal για την Άνοιξη Καλοκαίρι 2023 διαθέτει μπούστο κορσέ και πέπλο.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS