LIFESTYLE

Χ. Αριστοτέλους: Συγκίνησε μιλώντας για το θαύμα που έζησε για την κόρη της στο εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας

LifenewsTeam

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή "Ήρθε κι Έδεσε"

Συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε και Έδεσε” με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γιώτα Δαμιανού έδωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους. 

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην πίστη της στον Θεό, αποκαλύπτοντας ένα θαύμα που έζησε έξω από το εξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας. Το θαύμα αφορούσε ένα πρόβλημα υγείας που είχε η κόρη της Μελίνα. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε τα εξής: «Πιστεύω στο Θεό πάρα πολύ. Μου έχει δείξει πάρα πολλές φορές την αγάπη του, να το πω έτσι. Θεωρώ πως με έχει προστατέψει από πάρα πολλές κακοτοπιές. Κάτι που μου είχε συμβεί με την Μελίνα και το χω ξαναπεί. Η Μελίνα είχε, κάτι που είναι πάρα πολύ σύνηθες για ένα μωρό, είχε κλειστό πόρω στο μάτι. 18 μήνες το μάτι του μωρού έτρεχε ασταμάτητα. Κάποια στιγμή και αφού πήγαμε σε οφθαλμίατρους μας είπαν πως πρέπει να κάνει μια μικροεπέμβαση. Μια ημέρα λοιπόν πήγα με Μελίνα, στην Αγία Μαρίνα στο Στρόβολο που είναι ένα μικρό εκκλησάκι το οποίο λατρεύω, μου αρέσει πάρα πολύ. Εκεί μια υπέροχη κυρία, την οποία συναντούσα όταν πήγαινα και μιλούσαμε και της είπα για την Μελίνα, μου είπε “περίμενε” να σου φέρω ένα λαδάκι από την Αγία Μαρίνα για να σταυρώσεις το μωρό.” Την επόμενη ημέρα θα παίρναμε τηλέφωνο για να κλείσουμε το ραντεβού για την επέμβαση του μωρού. Δεν έτρεξε το μάτι της ξανά ποτέ. Τίποτα, τίποτα. Ναι πιστεύω έγινε θαύμα.».

Δες το απόσπασμα στο 23ο λεπτό:

READ MORE

LATEST NEWS