LIFESTYLE

Ανδρέας Φυλακτού: To σχόλιο για την καταδίκη του Λιγνάδη και η αποκάλυψη για τον Κύπριο μιμητή του στον ΘΟΚ

LifenewsTeam

Δες όσα αποκάλυψε

Το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Ιουλίου ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για τους δυο από τους τέσσερις βιασμούς που τον οδήγησαν στο εδώλιο του κατηγορούμενου και στη φυλακή.
 
Στα social media είδαμε πολλά σχόλια για την απόφαση αυτή και μεταξύ άλλων ο Κύπριος ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού ο οποιός στο παρελθόν αποκάλυψε πως ήταν και αυτός θύμα παρενόχλησης από τον γνωστό σκηνοθέτη και πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου
 
Η ανάρτηση του Ανδρέα Φυλακτού προκάλεσε πολλά ερωτηματικά, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: "Ο Δημήτρης Λιγνάδης ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ.
 
Ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, πρώην καθηγητής της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και πρώην καθηγητής Αρσακείου, ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ΕΝΟΧΟΣ από την ελληνική δικαιοσύνη για δύο βιασμούς.
 
Για να δούμε τώρα τι θα πράξει η κυπριακή δικαιοσύνη για τον εγχώριο επίδοξο μιμητή και νταβατζή του. Η υπόθεση ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ όσο ήταν καθηγητής σε σχολείο είναι στα δικαστήρια. Όσο αφορά την δράση του στον ΘΟΚ μην ανησυχείτε και έχουν ήδη επιβραβευθεί όσοι τον κάλυπταν και του έδιναν το ελεύθερο να δρα ανεπηρέαστα". 
 
 
 

READ MORE

LATEST NEWS