LIFESTYLE

Αποκλειστικό! Καλλονή από την Κύπρο εισβάλλει στο GNTM - Την είδαμε σε γνωστή εκπομπή του Omega

Lifenews

Μάθε όλο το ρεπορτάζ

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η παραγωγή του GNTM, που αυτές τις ημέρες ξεκίνησε τα γυρίσματα για την επιστροφή του ριάλιτι μοντέλων τον Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LifeNewscy, την περασμένη Πέμπτη 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το γύρισμα με τους κριτές να επιλέγουν τα 20 μοντέλα που θα μπουν στο σπίτι.

Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και κράτησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ενώ τα μοντέλα που επιλέχθηκαν μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο όπου παρέμειναν εκεί για μια βδομάδα.

Οι πληροφορίες του lifeNewscy αναφέρουν πως τα κορίτσια που επιλέχθηκαν φέτος έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ στις συμμετοχές θα έχουμε έντονη παρουσία από την Κύπρο.

Στο σπίτι του GNTM κατάφερε να μπει και η Μύρια Κυριακίδου, το κορίτσι που γνωρίσαμε στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ιάσωνος στο τηλεπαιχνίδι του Omega, "Ρίξε Μια Ζαριά".

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, η ίδια εντυπωσίασε τους κριτές από την πρώτη audition, ενώ δεν θα είναι το μόνο μοντέλο από Κύπρο που θα δούμε στο φετινό GNTM.

Σε μεταγενέστερο στάδιο θα επανέλθουμε με τα υπόλοιπα ονόματα των κοριτσιών...

READ MORE

LATEST NEWS