LIFESTYLE

Ποιος είναι ο Στάθης Σχίζας που κέρδισε το Survivor 2022; Από την 8χρονη κόρη του στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Lifenews

Μάθε τα πάντα για τον σέξι νικητή του ριάλιτι επιβίωσης

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, όπου κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και το έπαθλο των 100 χιλιάδων ευρώ.

Ο γοητευτικός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης είναι 30 ετών και γεννήθηκε στην Αθήνα. Ο αθλητισμός κατέχει μεγάλο κομμάτι στη ζωή του, ενώ από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και μεγαλώνοντας έπαιξε σε ομάδες Β’ Εθνικής ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Μεγαλώνοντας ασχολήθηκε με το kick boxing, στο οποίο κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πολλούς αγώνες στην Ελλάδα. Πέρα από τον αθλητισμό έχει επιχειρήσεις στο χώρο της εστίασης.

Ο Στάθης Σχίζας είναι πατέρας ενός κοριτσιού, της μικρής Αλεξάνδρας, που έχει τεράστια αδυναμία. Με τη μητέρα της κόρης του μπορεί να χώρισαν, ωστόσο έχουν άριστες σχέσεις.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μια σχέση που «πρόδωσε» η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η Αλεξάνδρα όλους αυτούς τους μήνες στήριζε φανατικά τον αγαπημένο της, ενώ τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό, δεν σταμάτησε να φιλά στο στόμα τον σύντροφο της.

READ MORE

LATEST NEWS