LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Γιάννης Καραβασάνη που είναι ξανά ζευγάρι;

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Καινούργια σελίδα στην προσωπική της ζωή γύρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά τον χωρισμό της με τον Snik, καθώς επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της.

Σύμφωνα με φωτογραφίες που έφερε χθες στο φως το περιοδικό Hello! η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι ερωτευμένη και μάλιστα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στα Κουφονήσια με τον αγαπημένο της.

Ο σύντροφος της δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγο της, που παντρεύτηκαν στην Αμερική πριν από μερικά χρόνια, ενώ χώρισαν μετά από λίγο καιρό.

Ο Γιάννης Καραβασάνης είναι αρχιτέκτονας και γνωρίστηκε με το όμορφο μοντέλο το 2010 όπου ερωτεύτηκαν αμέσως.

Το γνωστό μοντέλο και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, αν και η σχέση τους πέρασε πολλές δυσκολίες, μιας και η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και της έλειπε αρκετά ο σύντροφός της ο οποίος βρισκόταν στον Βόλο.

Το 2015 ο έρωτας του ζευγαριού επισφραγίστηκε όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και επισημοποίησε τη σχέση του στο Los Angeles, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο, ενώ το 2018 χώρισαν.

Όπως όλα δείχνουν όμως. ο έρωτας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και του Γιάννη Καραβασάνη αποδείχθηκε πιο δυνατός και τώρα μετά από τέσσερα χρόνια αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και να είναι και πάλι μαζί.

 

READ MORE

LATEST NEWS