LIFESTYLE

Μαρία Αντωνά: Απαντά πρώτη φορά για την αντίδραση της όταν άκουσε τη νίκη του Στάθη Σχίζα (Βίντεο)

Lifenews

«Δολοφονικό» το βλέμμα της παρουσιάστριας

Έντονη ήταν η απογοήτευση της Μαρίας Αντωνά στο άκουσμα του νικητής του Survivor στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο σύντροφος της Άρης Σοϊλέδης δεν νίκησε το Survivor, με την κάμερα να έκανε ένα κοντινό στο πρόσωπο της, δείχνοντας την απογοήτευση της.

Αμέσως η αντίδραση της έγινε viral, με την ίδια να μίλησε πρώτη φορά για το θέμα, στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο! Στεναχωρήθηκα γιατί άκουσα πράγματα και ήταν πολύ άδικο για τον Άρη και είχε μια μικρή σκοπιμότητα.

Ήταν κάτι πάρα πολύ αυθόρμητο. Τον Στάθη τον αγκάλιασα και πίσω στο backstage και του ευχήθηκα να δει και το παιδί του. Δεν ήταν απέναντι στον Στάθη αυτό το πράγμα και ειλικρινά θέλω να το διευκρινίσω, αφού έχω το δημόσιο βήμα της τηλεόρασης. Μην παρερμηνεύετε παιδιά κάποια κλάσματα του δευτερολέπτου. Εννοείται ότι θα υποστηρίξεις τον άνθρωπο που αγαπάς, αλλά όχι προσπαθώντας να αποδομήσεις έναν άλλον άνθρωπο που βγαίνοντας έξω, έχει τη ζωή του, τα όνειρά του και τους ανθρώπους του».

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS