LIFESTYLE

Μαρίνα Βρόντη: Μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της! «Ήταν δύσκολο…δεν ήταν ευχάριστο το συναίσθημα»

Lifenews

Όσα ανέφερε στην εκπομπή «Έλα να Δεις»

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Μαρίνα Βρόντη, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, που όπως αποκάλυψε είναι αγοράκι! 

Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Έλα να Δεις» και στην Έλενα Θεοδώρου, για τις δυσκολίες που πέρασε το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της αλλά και πως το ανακοίνωσε στον σύντροφο της.

Για τις δυσκολίες το πρώτο διάστημα ανέφερε: «Ήταν δύσκολο το πρώτο τρίμηνο, δεν ήταν ευχάριστο το συναίσθημα αλλά με την βοήθεια της γιατρού μου κατάφερα να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων… Δεν το ανακοινώσαμε αμέσως στην οικογένεια, πέρασε ένα χρονικό διάστημα γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη. Στην αρχή δεν το πιστεύεις κάνεις μια επανάληψη».

Η Μαρίνα Βρόντη τόνισε πως η αγάπη για την δουλειά της δεν θα τελειώσει με τον ερχομό του παιδιού της, λέγοντας: «Σίγουρα δεν θα είναι το ίδιο με τις νέες παραμέτρους αλλά αν συνεχίσω αυτό που κάνω, που το αγαπώ, πιστεύω θα είμαι όπως θέλω να είμαι. Αν τα αφήσω όλα για το παιδί αυτό κάπου θα βγει , πιστεύω η σύγχρονη γυναίκα μπορεί να δουλεύει και να φροντίζει το παιδί της και να έχει μια οικογένεια».

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS