LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έλιωνε από έρωτα μιλώντας για τον Στάθη Σχίζα! «Είμαι περήφανη» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα ανέφερε στον ημιτελικό του Survivor

Στο Άλσος Βεϊκου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, 5 Ιουλίου ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor, με τους παίκτες που είδαμε όλους αυτούς του μήνες να έδωσαν το παρών τους, αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ του μεγάλου τελικού.

Ανάμεσα τους και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία βρέθηκε εκεί για να στηρίξει τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.

Ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο για να μιλήσει, σηκώθηκε όρθια και αποθέωσε τον σύντροφο της, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα».

Όπως ήταν φυσικό, δε, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να σπεύσει να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός δεν τον άφησε να πάει πουθενά και του ζήτησε να κάτσε στη θέση του!

Δες το απόσπασμα:

READ MORE

LATEST NEWS