LIFESTYLE

Άλκης Χρήστου: Οι τρυφερές ευχές της συντρόφου του για τα γενέθλια του! (Βίντεο)

Lifenews

Η τούρτα έκπληξη στον ηθοποιό

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα Κυριακή, 3 Ιουλίου ο Άλκης Χρήστου, που από το πρωί δέχεται δεκάδες ευχές στα κοινωνικά του δίκτυα.

Ο ταλαντούχος Κύπριος ηθοποιός δέχτηκε την πιο γλυκιά έκπληξη από τη σύντροφο του Δέσποινα Χατζηζαχαρία το βράδυ του Σαββάτου, σε γνωστό μαγαζί του Πρωταρά όπου εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη του Άλκης Χρήστου και φίλοι του ζευγαριού του πήραν μια τούρτα για να σβήσει κεράκια, ενημερώνοντας μας πως ο ηθοποιός έκλεισε τα 33!

Μέσα από τα social media της η Δέσποινα Χατζηζαχαρία ετοίμασε ένα βίντεο έκπληξη στον Άλκη Χρήστου με πολλές κοινές τους φωτογραφίες, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου @alkischristou09 🧡 Σ’αγαπώ! Από την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα και για πάντα 🙏 Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να έχεις ότι επιθυμείς, να είσαι γερός, δυνατός, χαμογελαστός μα κυρίως αγάπη μου να έχεις το πολυτιμότερο που είναι η ΥΓΕΙΑ! Δίπλα σου είμαι ευτυχισμένη και τυχερή! Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στήριγμα όπως ακριβώς είσαι και εσύ! Είσαι ο άντρας μου, είσαι το άλλο μου μισό, είσαι το στήριγμα μου, μα πάνω απ’όλα είσαι ο ηθοποιός της καρδιάς μου 🧡 Σε λατρεύω μωρο μου! Για πάντα ♾️ #happybirthday #loveyou #forever #sincedayone #myman #myworld #myeverything».

Βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS