LIFESTYLE

Απασφάλισε η πρώην σύντροφος του Αδαμαντίδη! «Είναι βίαιος.. με χτύπαγε. Είναι ο χειρότερος πατέρας» (Βίντεο)

Lifenews

Δες όσα αποκάλυψε η Αναστασία Στεφάνοβα στη Σίσσυ Χρηστίδου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου ο Θέμης Αδαμαντίδης, ύστερα από μήνυση που του έκανε η πρώην σύντροφος του.

Ο γνωστός τραγουδιστής φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε χθες στα δικαστήρια λίγο πριν την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», η πρώην σύντροφος του και μητέρα των δύο παιδιών του, (ο τραγουδιστής έχει ακόμη 3 γιους από άλλο γάμο) Αναστασία Στεφάνοβα μίλησε για τη σχέση τους, όσο ήταν μαζί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του, έχω βιώσει τα περιστατικά και μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας.. Με χτύπαγε, έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, έκλαιγαν τα παιδιά».

Ο λόγος που δεν προχώρησε το θέμα στα δικαστήρια όπως λέει, ήταν λόγω του κορονοϊού και η ίδια αναγκάστηκε να πάρει τα παιδιά της και να φύγει στη Βουλγαρία όπου και μένει τον τελευταίο ένα χρόνο.

Η Αναστασία Στεφάνοβα δηλώνει πως ο ίδιος αδιαφορεί πλήρως για τα παιδιά και δεν στέλνει χρήματα, λέγοντας: «Με έχει βρίσει, έχει βρίσει και τα παιδιά, μπήκε το παιδί στη μέση που είναι 12 χρονών».

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS