LIFESTYLE

Σοφία Χατζηπαντελή: Σφάζει με το γάντι τους επικριτές της! Η Βίκυ Καγιά στο πλευρό της (Φώτος)

Lifenews

Το μοντέλο από την Κύπρο παίρνει θέση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι το νέο πρόσωπο του GNTM 5, η οποία όπως έγινε γνωστό κάθισε στη θέση των κριτών για τα auditions του νέου κύκλου, που επιστρέφει τον Σεπτέμβρη.

Από την πρώτη στιγμή η ίδια ήρθε αντιμέτωπη με θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα είχαν να κάνουν με τα έντονα πυκνά φρύδια της και το κατά πόσο της άξιζε να βρεθεί σε εκείνη τη θέση.

Όλες αυτές τις εβδομάδες πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την επιλογή της, με τη Σοφία Χατζηπαντελή μία ημέρα μετά την επιλογή των 20 μοντέλων, αποφάσισε να απαντήσει μέσω instagram στους επικριτές της!

Το γνωστό μοντέλο δημοσίευσε μια ανάρτηση διεθνούς φήμης φωτογράφου γράφοντας στη λεζάντα της: «Μου άρεσε αυτή η έκθεση για μένα, όποτε το δημοσιεύω επειδή μερικά trolls χρειάζονται μια μικρή υπενθύμιση σχετικά με το σε ποιον νομίζουν ότι μιλούν».


Αμέσως η Βίκυ Καγιά έσπευσε να την στηρίζει ξανά με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ενώ δημοσίευσε στα stories της φωτογραφία της Σοφίας Χατζηπαντελή γράφοντας «Love».

READ MORE

LATEST NEWS