LIFESTYLE

Αποκάλυψη σοκ! «Ήθελαν νεκρή την Έλενα Παπαρίζου στα MAD» (Φώτο)

Lifenews

Απίστευτες μαρτυρίες

Στις 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν τα Mad VMA 2022, με τον καβγά του Snik και του Light να μονοπώλησε το ενδιαφέρον, «καταστρέφοντας» μια βραδιά αφιερωμένη στη μουσική.

Το παρών τους στα μουσικά βραβεία έδωσαν δεκάδες καλλιτέχνες, με την Έλενα Παπαρίζου να είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί στους καβγάδες που έγιναν δίπλα της.

Η ίδια, μάλιστα, φυγαδεύτηκε από την παραγωγή των βραβείων, αλλά το «Yes Magazine» έρχεται με νέες αποκαλύψεις να αναφέρει, ότι δεν ήταν τόσο απλή η υπόθεση.

«Θέλουν να με σκοτώσουν», φέρεται να ούρλιαζε, όταν οι τράπερς αντάλλασσαν γροθιές και κλωτσιές. Οι μαρτυρίες, άλλωστε, αναφέρουν πως κάθε άλλο παρά ήθελε να βγει για ένα επόμενο act, έχοντας τρομοκρατηθεί από όσα συνέβαιναν και βλέποντας κάποιον εξ όσων βρίσκονταν εκεί να βγάζει όπλο.

Το σκηνικό ντροπής τάραξε άπαντες, όσους είναι φαν της εν λόγω εκδήλωσης, με την αγανάκτηση να είναι έκδηλη. Το αν υπήρχε, όμως, και κάτι πίσω από το διαπληκτισμό των τράπερς μένει να φανεί, σύμφωνα με την τελευταία μαρτυρία για την Παπαρίζου, που ανατριχιάζει.

READ MORE

LATEST NEWS