LIFESTYLE

Ιωάννα Σιαμπάνη: Η εγκυμονούσα πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση

Lifenews

Σε φανάρια κεντρικού δρόμου

Σε μια απίστευτη καταγγελία μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks».

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόνδας η οποία μάλιστα κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε φανερά ταραγμένη αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν επαίτη στα φανάρια ενός πολύ κεντρικού δρόμου.

Συγκεκριμένα αναφέρει στο βίντεο: «Λοιπόν, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ταραγμένη. Ειλικρινά. Όποιος τον ξέρει, όποιος τον δει να κάνει κάτι…. Είναι ένας τύπος ο οποίος ζητιανεύει λεφτά και ήρθε στο παράθυρό μου και έβγαλε το ανδρικό του μόριο έξω και έκανε ό,τι μπορεί να καταλάβει ο καθένας. Σε μια έγκυο γυναίκα. Εγώ αυτή τη στιγμή πως πρέπει να αντιδράσω;» ενώ δημοσίευσε ακόμη ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το πρόσωπο του συγκεκριμένου άνδρα.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» που πρόβαλλε το θέμα και η Δημήτρης Αλεξάνδρου που διατηρεί φιλική σχέση μαζί της, αποκάλυψαν πως η Ιωάννα Σιαμπάνη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και έπειτα από τη συγκέντρωση και άλλων αναφορών ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη.

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS