LIFESTYLE

Mente Fuerte: Γονάτισε για να κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία Σολωμού: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;»

Lifenews

Όσα αποκάλυψαν σε κοινή τους συνέντευξη

Καλεσμένος στο podcast της Μαρίας Σολωμού βρέθηκε ο Mente Fuerte όπου μίλησε για τη μουσική του, τις κόντρες των τράπερς, τα επόμενα του επαγγελματικά σχέδια, ενώ έριχνε συνεχώς τα καρφιά του στην όμορφη ηθοποιό, όσο αφορά την προσωπική τους σχέση.

Οι φήμες των τελευταίων μηνών θέλει την ηθοποιό και τον ράπερ να είναι ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να το επιβεβαίωσαν ποτέ.

Μεταξύ άλλων για την κόντρα του Light και του Snik στα Mad VMA, ανέφερε: «Δεν με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του.

Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους».

Για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μαρία Σολωμού όσο αφορά την ηλικία της ο Mente Fuerte υπερασπίστηκε την ηθοποιό δηλώνοντας: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί, ο Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω επίσημα; Είσαι κορίτσαρος».

Μάλιστα σε κάποια στιγμή (56:00 λεπτό) ο Mente Fuerte σηκώθηκε πάνω και αμέσως γονάτισε, κάνοντας πλάκα πως θα της κάνει πρόταση γάμου, με τη Μαρία Σολωμού να τα έχασε κυριολεκτικά!

Λίγο μετά ρώτησε την ίδια αν είναι ερωτευμένη μαζί του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;» με την Μαρία Σολωμού να σηκώνεται από τη θέση της και να πνίγεται από το νερό που έπινε, κάνοντας βόλτες στο πλατό.

Δες το βίντεο:

READ MORE

LATEST NEWS