LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή: «Χάνει» την κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη! Δύσκολος χωρισμός (Φώτο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν από την ημέρα που έγινε γνωστό το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη, αλλά και τη νέα της σχέση με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας φαίνεται να αλλάζει ριζικά, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Yes Magazine», η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, έκλεισε τα 18 της και μαζί με την ενηλικίωσή της, ανοίγει και τα φτερά της, φεύγοντας από το σπίτι!

Η Μελίνα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα ταξιδέψει στο Λονδίνο, όπου θα σπουδάσει μιούζικαλ, με τη Δέσποινα Βανδή να φροντίζει να περνά πολλές στιγμές με τη κόρη της, καθώς δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της καθημερινά.

Η Δέσποινα Βανδή στηρίζει τα όνειρά της κόρης της και μάλιστα είναι περήφανη για τις αποφάσεις που έχει πάρει, καθώς είναι ένα όνειρο να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της.

Παρά τη συγκίνησή της, πάντως, το φιλικό της περιβάλλον τονίζει πως παρηγορείται από το γεγονός, ότι το Λονδίνο δεν είναι και τόσο μακριά με το αεροπλάνο. Με τη στήριξη, δε, του Βασίλη Μπισμπίκη, η Βανδή θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτό τον αποχωρισμό.

READ MORE

LATEST NEWS