LIFESTYLE

Έξω φρενών ο Δάντης με τα όσα ανέφεραν Μαρτίκας και Σταυρούλα για τη σχέση του με την Ασημίνα (Φώτος)

Lifenews

Ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του φετινού Survivor, οι κόντρες και οι ίντριγκες φαίνεται να μην έχουν τελειωμό, με τις σχέσεις των παικτών που έχουν απομείνει, να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί.

Στο χθεσινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε την ένταση που προκλήθηκε με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Μαρτικά, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όλα άρχισαν στην καλύβα, όταν η Σταυρούλα συζητούσε με τον Σπύρο Μαρτίκα και του μιλούσε για την Ασημίνα, η οποία και είναι η σύντροφο του Χρήστου Δάντη.

Αρχικά η Σταυρούλα ανέφερε για την Ασημίνα: «Πως γίνεται εγώ να φτάσω στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα; Επειδή δεν ψηφίζομαι και δεν έχω βγει στον τάκο, που έχω βγει μόνο μια φορά. Που βγήκα την δεύτερη εβδομάδα που ήμουν στο παιχνίδι που είναι και πιο δύσκολη για έναν παίκτη γιατί δεν σε ξέρει ο κόσμος. Μόνο ο κόσμος αν θέλει εμένα θα με στηρίξει. Συγνώμη αλλά εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει κιόλας», ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας είπε πως η Ασημίνα έχει «βιτρίνα» τον τραγουδιστή.

Βίντεο:

Αυτά άκουσε ο Χρήστος Δάντης και έξαλλος ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μετά την αναφορά του Σπύρου, υπερασπίστηκε τον εαυτό του και την αγαπημένη του, γράφοντας: «Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής».

Ενώ στη συνέχεια για την ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει απάντησε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Δες τις αναρτήσεις του:

READ MORE

LATEST NEWS