LIFESTYLE

Προσβλητικά μηνύματα στην 24χρονη Μαρία από το Παραλίμνι που έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφο της

LifenewsTeam

Χαμό προκάλεσε στα social media η 24χρονη, Μαρία Κοσμά όταν πριν από λίγες μέρες ανάρτησε ένα βίντεο όπου γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου εκείνη στο σύντροφο της. Εκείνος έδειχνε σοκαρισμένος και αμήχανα της είπε το "Ναι" μη μπορώντας να πιστέψει το σκηνικό που έγινε. Η νεαρή μίλησε στην εκπομπή ¨Ηρθε και έδεσε" και αφού σχολίασε την κίνηση της να κάνει η ίδια την πρόταση γάμου αναφέρθηκε στα προσβλητικά μηνύματα που δέχθηκε. 

«Ακόμα και μετά που φύγαμε με ρωτούσε «όντως, έκανες το;» και πρόσθεσε πόσο πολύ τον αγαπάει λέγοντας «και να τον χώριζα δεν θα έβρισκα τον ίδιο».

Μεταξύ άλλων έλυσε την απορία που είχε πολύς κόσμος σχετικά με το δακτυλίδι που του έδωσε αναφέροντας πως ήταν αντρικό και πως ο σύντροφος της υποσχέθηκε εντός του καλοκαιριού θα της κάνει και εκείνος πρόταση γάμου. Δεν δίστασε επίσης να σχολιάσει τα προσβλητικά σχόλια που έλαβε «Άκουσα ότι το είχα κάνει για τα likes και τη δημοσιότητα. Όχι είμαι αυτός ο άνθρωπος που ότι κάνει και περνάει καλά το δημοσιεύει χωρίς να σκεφτεί τα likes. Κάποια μηνύματα που δέχθηκα ήταν πολύ προσβλητικά, με την έννοια ότι θίγω την αξιοπρέπειά μου και τον παρακαλώ, ενώ κάποιοι κατηγόρησαν τον σύντροφό της ότι δεν είναι άντρας».

 

READ MORE

LATEST NEWS