LIFESTYLE

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Την αγαπάω πάρα πολύ» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στον Νίκο Μουτσινά

Καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου ο Mente Fuerte όπου τραγούδησε το νέο του κομμάτι.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ράπερ αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα που είναι Γιώργος, ενώ κλήθηκε να μιλήσει και για τη Μαρία Σολωμού.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς φορώντας μια μαύρη περούκα με τα χαρακτηριστικά μαλλιά της ηθοποιού θέλησε να ρωτήσει τον καλλιτέχνη για το αν είναι ζευγάρι με την Μαρία Σολωμού.

Ο ράπερ δήλωσε ελεύθερος, ωστόσο μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την φημολογούμενη σύντροφό του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ελεύθερος! Οι φωτογραφίες είναι μέρος της δουλειάς… Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές και δεν έχω απαντήσει ποτέ. Αν θες να με ρωτήσεις κάτι πρέπει να με ρωτήσεις ευθέως. Στο εξώφυλλο του άλμπουμ είναι η Μαρία Σολωμού. Την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει τα τελευταία χρόνια. Την θαυμάζω πάρα πολύ και ήθελα μια δυνατή προσωπικότητα για έναν τέτοιο δίσκο. Είναι θεάρα. Θεωρώ ότι ταίριαζε, δεν ήθελα να βάλω ένα μοντέλο. Ήθελα κάτι δυνατό…».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS