LIFESTYLE

Συγκινημένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου! Βραβεύτηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Lifenews

Όσα ανέφερε για τη τιμητική βράβευση της

Για τη δύναμη ψυχής και όσα βίωσε τα τελευταία δύο χρόνια απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο χθες Πέμπτη 16 Ιουνίου στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα: «Δύναμη Ψυχής, Φύση και Υγεία» που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Φανερά συγκινημένη μίλησε για τον Γολγοθά που ανεβαίνει από την ημέρα που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο δεν μιλούσα ούτε στη μητέρα μου. Φανταστείτε πώς είναι για έναν γονιό να βλέπει το παιδί του λιωμένο και καμμένο, όμως δεν με άφησε, ήταν συνεχώς δίπλα μου».

Αναφερόμενη στο θέμα της ψυχοθεραπείας αλλά και της φαρμακευτικής αγωγής δήλωσε πως ακόμα υπάρχουν πολλά ταμπού στη ζωή μας για την ψυχική μας υγεία τα οποία καλούμαστε να υπερκεράσουμε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οφείλουμε να απευθυνόμαστε στους ψυχολόγους και στους ψυχιάτρους μας», ενώ αποκάλυψε πως λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Παράλληλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναφέρθηκε και στα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε από τον κόσμο εκείνη την πρώτη περίοδο αποκαλύπτοντας πόσο βοηθητικά ήταν για την ψυχολογία της και για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται προκειμένου να κερδίσει πίσω τη ζωή της.

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS