HOLLYWOOD NEWS

Amber Heard: Λίγες ημέρες μετά τη δίκη της με τον Johnny Depp - «Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά» (Βίντεο)

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο NBC News

Στο NBC News παραχώρησε συνέντευξη η Amber Heard λίγες ημέρες μετά το τέλος της δική της με τον Johnny Depp, που κράτησε αρκετές βδομάδες.

Μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης που δικαίωσε τον 59χρονο ηθοποιό καθώς οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η Heard τον δυσφήμισε σκόπιμα και κακόβουλα με άρθρο της στη Washington Post το 2018 δηλώνοντας θύμα ενδοοικογενειακής βίας, η πρωταγωνίστρια του Aquaman βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο με δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε στο αμερικανικό δίκτυο: «Τον αγαπώ. Τον αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Και προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, προκειμένου να κάνω αυτή τη διαλυμένη σχέση να δουλέψει αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν έχω αρνητικά συναισθήματα απέναντί του. Ξέρω πως μπορεί να είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς. Ή πολύ εύκολο εάν έχεις πραγματικά αγαπήσει κάποιον…

Τώρα φοβάμαι πως ό,τι κι αν κάνω, ανεξαρτήτως του τι θα πω ή πως θα το πω, κάθε βήμα που θα κάνω, θα αποτελεί μια ευκαιρία για κάποιους να με φιμώσουν. Αυτός υποθέτω πως είναι άλλωστε ο σκοπός μιας αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση, να σου στερήσει τη φωνή».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS