LIFESTYLE

Ενοχλημένη η Ελπίδα Ιακωβίδου στον αέρα της εκπομπής της! Την «έστησε» ο Κούλλης Νικολάου (Βίντεο)

Lifenews

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό… δεν ξέρω τι έγινε, δεν είναι σωστά αυτά»

Φανερά ενοχλημένη εμφανίστηκε στην εκπομπή της η Ελπίδα Ιακωβίδου σήμερα Τρίτη, 14 Ιουνίου καθώς μετά το τελευταίο διαφημιστικό διάλλειμα την έστησε ο καλεσμένος της!

Συγκεκριμένα, στο πρωινό του ΡΙΚ, θα εμφανιζόταν ο Κύπριος ηθοποιός Κούλλης Νικολάου, ο οποίος αν και ενημερώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ο ίδιος φαίνεται πως ξέχασε να δώσει το παρών του, «κρεμμάζοντας» την παρουσιάστρια.

Η ίδια αφού επέστρεψε από τις διαφημίσεις, φανερά ενοχλημένη ανέφερε: «Επέστρεψα μόνη. Περίμενα έναν καλεσμένο, έναν ηθοποιό συγκεκριμένα... Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό όμως, ενώ ενημερώθηκε ο συγκεκριμένος ηθοποιός, δεν εμφανίστηκε σήμερα στο στούντιο. Δεν ξέρω τι γίνεται, θα ενημερωθώ και εγώ σε λίγο. Τι να σας πω; Τον περίμενα με ανυπομονησία να σας πω την αλήθεια γιατί έχουμε καιρό να τα πούμε…. Ελπίζω να είναι καλά.

Ενημερώστε με λίγο από την παραγωγή, είναι καλά στην υγεία του; Στην υγεία του είναι καλά. Άμα είναι καλά στην υγεία του, αυτό είναι το καλό δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα και δεν εμφανίστηκε εδώ.... Κούλλη μου να ξέρεις σε περίμενα, δεν ξέρω τι έγινε αλλά δεν είναι σωστά αυτά».

Λίγα λεπτά αργότερα ο γνωστός ηθοποιός βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή, όπου απολογήθηκε στην παρουσιάστρια και στο τηλεοπτικό κοινό, ξεκαθαρίζοντας πως ξέχασε εντελώς λόγω του βαρυφορτωμένου του προγράμματος.

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS