LIFESTYLE

Ζέτα Αιμιλιανίδου: Δες πως την αποχαιρέτησαν τα αδέλφια της (Φώτος)

Lifenews

Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία

Στην τελευταία της κατοικία οδηγείται σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου η Ζέτα Αιμιλιανίδου, που έφυγε από τη ζωή ύστερα από 3 βδομάδες νοσηλείας σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Η κηδεία θα τελεστεί δημοσία δαπάνη στις 11:00 από τον Ιερό Ναό της Θεού Σοφίας, ενώ από τις 08:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί η σορός της εκλιπούσας τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας.

Από την πρώτη στιγμή πρόσωπα της πολιτικής και απλός κόσμος που τη γνώρισε μέσα από την πορεία της στο Υπουργείο Εργασίας προχώρησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις, αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα από την οικογένεια της.

Ανάμεσα τους και τα δύο της αδέρφια, Μαίρη Κουτσελίνη και Θεόδωρος Ιωαννίδης που ο καθένας ξεχωριστά αποχαιρέτησε την αδερφή του, προχωρώντας σε συγκινητικές αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook.

Επιθυμία της οικογένειας της 67χρονης Υπουργού, στην κηδεία της αντί στεφάνων, καλούνται όσοι το επιθυμούν να κάνουν εισφορές, οι οποίες θα διατεθούν μέσω του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, σε Φιλανθρωπικά Ιδρύματα.

READ MORE

LATEST NEWS