HOLLYWOOD NEWS

Gerard Pique: Δεν απάτησε τη Shakira! Είχαν ελέυθερη σχέση (Βίντεο)

Lifenews

«Εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για το διαζύγιο του Gerard Pique με τη Shakira, που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους, ύστερα από 12 χρόνια σχέσεις και δύο παιδιά.

Αρχικά έγινε γνωστό πως ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής απάτησε τη σέξι λατίνα τραγουδίστρια, γεγονός που αρνείται πλέον ο ίδιος!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την έκδοση της κοινής δήλωσης ήταν μονομερής από την πλευρά της Shakira και ότι η κίνηση αυτή αιφνιδίασε τον Pique, κάτι που υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος Jose Antonio Aviles, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Viva la Vida», επικαλούμενος ανθρώπους από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Κάποιος πολύ, πολύ κοντά στον Pique με διαβεβαίωσε ότι δεν υπήρξε καμία απιστία εκ μέρους του… Υπάρχει μεγάλη έκπληξη από την πλευρά του για τον χωρισμό και τη δήλωση που έστειλε η Shakira».

Ο ίδιος δημοσιογράφος υποστήριξε επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής και η τραγουδίστρια είχαν μια «ανοιχτή σχέση» τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν κάτι που το είχαν συμφωνήσει. «Η συμφωνία τους ήταν "εσύ κάνε ό,τι θέλεις και εγώ θα κάνω ό,τι θέλω", αλλά να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό», πρόσθεσε ο Jose Antonio Aviles.

Δες το βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS