HOLLYWOOD NEWS

Jennifer Lopez: Έβαλε τα κλάματα στη σκηνή των MTV Awards (Βίντεο)

Lifenews

Τι συνέβη;

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουνίου τα MTV Movie & TV Awards 2022, με δεκάδες σταρ του Hollywood να έδωσαν το παρών τους.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Jennifer Lopez, η οποία βραβεύτηκε για το τραγούδι της «On My Way», από την ταινία «Marry Me», ενώ πήρε και το βραβείο νέας γενιάς για όσους στηρίζουν το διαφορετικό στην τηλεόραση και το κινηματογράφο!

Η ίδια ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της και φανερά συγκινημένη ανέφερε στους θαυμαστές της: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που μου προσέφεραν αυτή τη ζωή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μου έδωσαν χαρά και αυτούς που με πλήγωσαν. Αυτούς που ήταν αληθινοί και αυτούς που μου είπαν ψέματα. Θέλω να ευχαριστήσω την αληθινή αγάπη και θέλω να ευχαριστήσω τον τρόπο που είπα ψέματα στον εαυτό μου γιατί έτσι ήξερα ότι έπρεπε να εξελιχθώ. Θέλω να ευχαριστήσω την απογοήτευση και την αποτυχία που με έμαθε να είμαι δυνατή».

Η λατίνα σταρ εξομολογήθηκε πως μέσα από την αποτυχία και την απογοήτευση έμαθε να είναι δυνατή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στα παιδιά της, Emme και Max, λέγοντας πως της έμαθαν να αγαπά!

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αρραβωνιαστικό της, Ben Affleck, μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ben και όλοι στο σπίτι, γεια! Περιμένετέ με να δειπνήσουμε, θα είμαι σπίτι στις 7!».

Δες το απόσπασμα: 

 

 

READ MORE

LATEST NEWS