LIFESTYLE

Χρύσω Λέφου: Τέλος από τις «Χρυσές Συνταγές»! Ανακοίνωσε τη νέα της εκπομπή (Φώτος)

Lifenews

Με δική της εκπομπή τη νέα σεζόν

Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Χρύσω Λέφου ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή του ΡΙΚ, «Χρυσές Συνταγές».

Η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της για φέτος, με την δημοφιλή τηλεμαγείρισσα να ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της βήμα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της ανακοίνωσε τη νέα της εκπομπή που έρχεται από τον Σεπτέμβριο, με τίτλο «Γευστικό ταξίδι» που θα προβάλλεται 7 ημέρες τη βδομάδα στις 18:30 κάθε μέρα!

Στην ανάρτηση της έγραψε: «Μεγάλη η συγκίνηση αποχαιρετώντας την 5η χρονιά από τις τηλεοπτικές Χρυσές Συνταγές. Ένας όμορφος κύκλος κλείνει με όμορφες αναμνήσεις, νόστιμες συνταγές και ωραίες στιγμές. Ευχαριστώ από καρδιάς, τη διεύθυνση του ΡΙΚ για τη στήριξη και όλους τους υπαλλήλους της κρατικής τηλεόρασης που μας στάθηκαν με τόση αγάπη. Μπαίναμε το πρωί στο στούντιο και χανόμαστε σε ένα υπέροχο κόσμο. Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ όσοι ήταν πίσω από τις κάμερες, στο control room, στην καθαριότητα, στο μακιγιάζ, στα μαλλιά.

Να ξέρετε ότι κάνατε τις μέρες μας και τις ζωές μας πιο όμορφες και δημιουργικές. Κλείνοντας, θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καλύτερο παραγωγό και σκηνοθέτη Menelaos Hadjistyllis (ευτυχώς το facebook είναι δικό μου και δεν θα… κόψει όσα θα γράψω γι αυτόν). Μάστρε, σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας μίλησες στο αυτί, για να μας προστατέψεις, να μας μορφώσεις, να μας κάνεις καλύτερες, να μας πεισμώσεις, να μας αστειέψεις.

Η παρουσία σου στις Χρυσές Συνταγές καθοριστική και τις στήριξες όσο κανένας άλλος. Πριν αναφερθώ στο έτερο ήμισυ θα ήθελα να πω και ένα τεράστιο ευχαριστώ στην άψογη Panayiota Hadjistylli που βρίσκεται στο μοντάζ της εκπομπής και οι παρεμβάσεις της κάθε φορά καθοριστικές. Και τώρα στο έτερο ήμισυ, Galatia Pamboridis που τη νέα χρονιά θα είμαστε στην τηλεόραση σε ξεχωριστά κανάλια και διαφορετικές εκπομπές μαγειρικής. O αποχωρισμός μας δύσκολος.

Γαλάτεια μου, τι να πω για σένα. Είσαι ένα χρυσάφι. Ταλαντούχα, μορφωμένη, διαβασμένη, η καλύτερη μαγείρισσα της Κύπρου. Θα μου λείψει η παρέα σου στο στούντιο. Έχω μάθει τόσα πολλά από εσένα. Όμως, σε καμιά περίπτωση δεν θα αφήσουμε αυτή την αυθεντική αγάπη που μας συνδέει να χαθεί. Εξάλλου, δεν θα γλιτώσεις έτσι εύκολα. Οι άπειρες γνώσεις σου πρέπει να μοιράζονται . Περιμένω πρόσκληση για την εκπομπή σου. Εμείς στο νέο «Γευστικό Ταξίδι» του ΡΙΚ θα έχουμε πάντα τις πόρτες ανοιχτές.

Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους τους καλεσμένους της εκπομπής που βρέθηκαν στο πλατό ή στα πανέμορφα χωριά τους και ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους χορηγούς μας METRO Supermarkets, Andreas Charalambous Electrical Appliances Ltd, Κουτσιοφής στην Τσερίου στη Λευκωσία, τους ξηρούς καρπούς Λειβαδιώτη και όλες τις εταιρείες που εμπιστεύτηκαν την εκπομπή μας για να προωθήσουν τα προϊόντα τους. Καλό καλοκαίρι!!!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη καθημερινά στο "Γευστικό ταξίδι" στο στούντιο του ΡΙΚ στις 6.30μ.μ και τα Σαββατοκύριακα "Γευστικό ταξίδι" στα χωριά μας την ίδια ώρα. Menelaos Hadjistyllis είσαι έτοιμος;».

READ MORE

LATEST NEWS