HOLLYWOOD NEWS

Είναι επίσημο! Η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους (Φώτο)

Lifenews

Ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και δύο παιδιά

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Shakira και ο Gerard Piqué ύστερα από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο παιδιών.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο άσσος του ποδοσφαίρου έστειλαν ανακοίνωση στα μέσα ενημέρωσης, όπου επιβεβαίωσαν την κρίση στον γάμο τους, τονίζοντας ότι η απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους!

Η ανακοίνωση του ζευγαριού αναφέρει: «Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από λίγες ημέρες δημοσίευσε του El Periodico ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της και ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να την απατά κι ότι η ίδια έχει φύγει από το σπίτι τους στη Βαρκελώνη, ενώ σήμερα κυκλοφόρησαν και δημοσιεύματα που ήθελαν την Shakira να έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο με κρίση άγχους.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2010 λίγο πριν το Μουντιάλ στα γυρίσματα του τραγουδιού της διοργάνωσης «Waka Waka», ενώ το 2011 έγιναν ζευγάρι αποκτώντας και δύο γιους, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

 

READ MORE

LATEST NEWS