LIFESTYLE

Νίκος Κοκλώνης: Μέσα από το νέο του show, θα επιλεχθεί ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2023

Lifenews

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Με ένα καινούργιο ανατρεπτικό show επιστρέφει ο Νίκος Κοκλώνης στην τηλεόραση, μέσα από το οποίο θα επιλεχθεί ο καλλιτέχνης που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2023!

Σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού «Tv Mania» το ΡΙΚ έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και την Panic Records, για μουσικό talent show.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ αναφέρει: «Το show με τους 100 κριτές ίσως και λιγότερους θα αποφασίσει το ποιος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην 67η έκδοση του διαγωνισμού.

«All together now».

Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο show του Alpha που δέσμευσε το ΡΙΚ για τον επόμενο εκπρόσωπο του. Όπως έχει γίνει γνωστό, το επόμενο μεγάλο project που έχει στα σκαριά ο Νίκος Κοκλώνης, ακούει στο όνομα «All together now» και πρόκειται για ένα μουσικό talent show μέσω του οποίου θα στηριχθεί το PIK για να επιλέξει τον επόμενο εκπρόσωπο του στον διαγωνισμό της Eurovision. Πρόκειται για ένα show που θα προβληθεί από την τηλεόραση του Alpha, σε συνεργασία με την Panic Records που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια το ΡΙΚ, και που έχει δεσμεύσει η δημόσια τηλεόραση της Κύπρου ώστε μέσω συγκεκριμένων διαδικασιών, ο νικητής του, να είναι και αυτός που θα ηγηθεί της επόμενης κυπριακής αποστολής. Aυτών αναλαμβάνει τον ρόλο του leader.

Σε κάθε προκριματικό γύρο, ο παίκτης που συγκεντρώνει την μεγαλύτερη βαθμολογία από την επιτροπή περνάει απευθείας στον τελικό, ενώ o 2ος και ο 3ος μονομαχούν για μία ακόμα ευκαιρία. Στον μεγάλο τελικό, οι δέκα φιναλίστ που έχουν προκύψει από τους πέντε προκριματικούς γύρους τραγουδούν ξανά, για να προκύψει η τελική τριάδα. Στην συνέχεια, το κοντέρ μηδενίζεται ξανά και οι τρεις εναπομείναντες παίκτες ανεβαίνουν στην σκηνή για μια τελευταία φορά. Ο διαγωνιζόμενος που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην τελευταία αυτή μονομαχία αναδεικνύεται νικητής και κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ και μαζί το εισιτήριο για τη Eurovision. Τι θα δούμε όμως στο νέο αυτό πολυαναμενόμενο show;

Πρόκειται για βρετανικό format του BBC, που έχει προβληθεί με επιτυχία σε αρκετές χώρες παγκοσμίως. Στην αρχική του μορφή, το show ολοκληρώνεται σε έξι επεισόδια κα αποτελείται από πέντε προκριματικούς γύρους και την τελική μάχη. Οι διαγωνιζόμενοι τραγουδούν μπροστά σε μία επιτροπή που αποτελείται από 100 ειδικούς. Στην ελληνική εκδοχή, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι ο αριθμός των μελών της επιτροπής θα μειωθεί από 100 σε 50, ενώ σε αυτήν θα δούμε από συνθέτες και τραγουδιστές μέχρι νοcal coaches και ραφιοδιοφωνικούς παραγωγούς. Όσο για την παρουσίαση του show, όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι θα βρεθεί ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης».

READ MORE

LATEST NEWS