LIFESTYLE

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Ο σύντροφος μου με χώρισε για τις φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τον Λάτσιο»

Lifenews

Όσα αποκάλυψε στο «Mega Καλημέρα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και όχι μόνο!

Πιο ώριμη από ποτέ ανέφερε πως έγινε 50 ετών, ενώ για το αν έκανε ποτέ σκέψεις για οικογένεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη παραδέχτηκε ότι «Φανταζόμουν ότι θα κάνω οικογένεια όταν ήμουν μικρή. Ποτέ δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο. Σύντροφοί μου μού είπαν πως ήμασταν κοντά για γάμο, αλλά δεν το καταλάβαινα. Επέλεγα συνήθως ανθρώπους που ήταν αρκετά πιο μεγάλοι από εμένα. Δεν ήθελα κανείς να πει πως εγώ επιδιώκω να με παντρευτούν, είχα μεγάλο θέμα, το έλεγα από την πρώτη ημέρα ότι δε θέλω να παντρευτώ. Με τον καιρό με έπεισα, και κάποια στιγμή σταμάτησα και να το σκέφτομαι».

Σε ό,τι αφορά στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα, η ίδια αποκάλυψε ότι «Στη δουλειά μου, το κομμάτι της επικοινωνίας είναι ο βασικός πυλώνας. Ετοιμάζομαι για νέα συνεργασία με ένα κανάλι, συμβουλευτικής “υφής”».

Όσο αφορά τη συνεργασία της με τον Γιάννη Λάτσιο, αποκάλυψε πως: «Με το Γιάννη Λάτσιο θέλω πολύ να ξανασυνεργαστώ, τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια στο κομμάτι των Μέσων», ενώ πρόσθεσε πως: «Υπήρχαν φήμες ότι ήμουν ζευγάρι με το Γιάννη Λάτσιο, το αντιμετώπισα ζόρικα, με ενοχλούσε πολύ. Μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα, η σχέση μου τότε με χώρισε για αυτές τις φήμες», ανέφερε για τη φήμη που διέλυσε τη σχέση με τον τότε σύντροφό της.

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS