LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα: Απαντά on camera για τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε για το ντεκολτέ της (Βίντεο)

Lifenews

Δέχτηκε απίστευτο πόλεμο

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Τανιμανίδη (πατέρας του παρουσιαστή), βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 30/05 η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως ήταν λογικό οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τη Χριστίνα Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε τις τελευταίες ημέρες τόσο λόγω του ντεκολτέ της όσο και για το γεγονός ότι πηγαίνει ταξίδια αφότου έγινε μητέρα.

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι».

Από την πλευρά του ο Σάκης Τανιμανίδης πρόσθεσε: «Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη».

Δες το απόσπασμα:

 

READ MORE

LATEST NEWS