LIFESTYLE

Γαβριέλλα Ζάρτηλα: Το τροχαίο ατύχημα που την οδήγησε στα σκαλιά της εκκλησίας!

Lifenews

Όσα αποκάλυψε για τον σύζυγο της Γιώργο Μιχαήλ

Στην κάμερα της εκπομπής «Ήρθε κι Έδεσε» και στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίοδυ παραχώρησε συνέντευξη η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, Γαβριέλλα Ζάρτηλα.

Η στενή συνεργάτιδα του Ανδρέα Δημητρόπουλου στο «Πρωτοσέλιδο» μίλησε για την απόφαση της να σπουδάσει δημοσιογραφία, την αποχή της από τον χώρο για ένα χρόνο, ενώ αποκάλυψε και τους λόγους που την ώθησαν να επιστρέψει ξανά στην τηλεόραση.

Η ίδια αναφέρθηκε και στον άνθρωπο της ζωής της, τον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ που περίπου πριν από τρία χρόνια ενώθηκαν με τα Ιερά δεσμά του γάμου, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα η νεαρή δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ένα άγνωστο περιστατικό που συνέβη πριν από μερικά χρόνια, όταν ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί αλλά και να χρειαστεί αρκετός καιρός για την αποκατάσταση της.

Η Γαβριέλλα αποκάλυψε πως σε όλο αυτό που έζησε ήταν συνεχώς στο πλευρό της ο αγαπημένος της, γεγονός που την ώθησε να πάρει την απόφαση να παντρευτούν.

Για το θέμα ανέφερε: «Κατέληξα στο νοσοκομείο για πέντε ημέρες. Ήμουν ακινητοποιημένη για τον υπόλοιπο ένα μήνα με κολλάρο, μου πήρε ένα δύο χρόνια να επανέλθω στο 100% όσον αφορά στα προβλήματα που μου άφησε. Ένα περιστατικό που μου έδειξε ότι είναι εκεί και στα δύσκολα… Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μας είχε έρθει κάτι τόσο δυνατό και μια μεγάλη δυσκολία που να δεις ότι ο άλλος είναι εδώ ουσιαστικά και δεν είναι απλά για τα εύκολα…

Με τον Γιώργο ήμασταν ήδη μαζί, συγκατοικούσαμε και μου είχε κάνει ήδη πρόταση γάμου αλλά ο γάμος συνεχώς έπαιρνε αναβολή χρόνο με τον χρόνο. 

Βίντεο:

 

READ MORE

LATEST NEWS