LIFESTYLE

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο! Είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας (Φώτο)

Lifenews

Πως έγινε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του μοντέλου – Μάθε όλο το παρασκήνιο του χωρισμού με τον Θοδωρή Κωνσταντόπουλο

Χωριστούς δρόμους φαίνεται να τράβηξαν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso.

Το πρώην ζευγάρι ωστόσο δεν χώρισε έτσι απλά, καθώς όπως έγινε γνωστό ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα τους και έφερε τη ρήξη στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο πρώην στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως η Κάτια ενώ έμενε στο σπίτι του (του Θοδωρή) ετοίμαζε ερωτικό διήμερο με το νέο της σύντροφο, που τυγχάνει να τον γνωρίζει!

Η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει το πρόσωπο του τρίτου ατόμου που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι, γράφοντας στο εξώφυλλο: «Του έριξε κέρατο με ματσό πλεϊμπόι».

Μεταξύ άλλων το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει: «Η όλη ιστορία της απιστίας έχει άγριο παρασκήνιο ενώ σήμερα αποκαλύπτει και την πέτρα του σκανδάλου που πρόκειται για γόνο επιχειρηματικής οικογένειας. Ονομάζεται Τάσος Χρήστου και είναι φουλ ενεργός στα social media. Λατρεύει κι εκείνος τα τατουάζ (τι σύμπτωση), τα θαλάσσια σπορ, τα γρήγορα και πανάκριβα αυτοκίνητα και τα ταξίδια σε εξωτερικούς προορισμούς.

Ανάμεσα στις δημοσιεύσεις στον λογαριασμό του στο instagram εμφανίζεται να οδηγεί μια κόκκινη ferrari και οι ακόλουθοί του τον βλέπουν να οδηγεί από τζετ σκι έως ταχύπλοο, ενώ έχει αδυναμία και στην σκοποβολή!

Με τον Τάσο Χρήστου λοιπόν έκανε τα πίτσι πίτσι η Κάτια πίσω από την πλάτη του συντρόφου της, Θοδωρή, και μάλιστα το μοντέλο μετά το Bridal Show όπου έκανε πασαρέλα ως νύφη έφυγε με τον Χρήστου το Σαββατοκύριακο για Θεσσαλονίκη όπου μάτια της Espresso την είδα να διασκεδάζει στο πρώτο τραπέζι πίστα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς με την ίδια να είναι άκρως διαχυτική και εξαιρετικά θερμή με τον νεαρό επιχειρηματία».

READ MORE

LATEST NEWS