LIFESTYLE

Ξέσπασε η Σάβια Ορφανίδου: «Δέχομαι ένα αισχρό πόλεμο, βρίζουν εμένα και την κόρη μου»

Lifenews

Τι συνέβη;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» μίλησε τηλεφωνικά το απόγευμα της Τρίτης, 25 Μαίου η Βουλεύτρια του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου.

Συγκεκριμένα η ίδια μίλησε με αφορμή την εισήγηση Υπουργείου Εσωτερικών στην απόφαση να μην αναγράφονται στο δελτίο ταυτότητας τα ονόματα των γονιών ενός παιδιού.

Η ίδια αρχικά αποκάλυψε πως δέχτηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση από κόσμο που υπέθεσε ότι υποστηρίζει την συγκεκριμένη θέση, λόγω της δικής της περίπτωσης, καθώς είναι μονογονιός.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τις τελευταίες ώρες δέχομαι ένα αισχρό πόλεμο από διάφορες ομάδες του πληθυσμού, οι οποίες βρίζουν εμένα και την κόρη μου, επειδή θεωρούν ότι είναι λόγω της δικής μου περίπτωσης που άνοιξε αυτό το θέμα.

Είναι πραγματικά με λύπη που το λέω γιατί αντιλαμβάνεστε όλοι πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε την οικογένειά μας και να περνούμε τα σωστά μηνύματα προς τα έξω. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί κάποιοι συμπολίτες μας δεν ξέρουν τι εστί μέτρο.

Έχω απαντήσει σε πάρα πολύ λίγα μηνύματα γιατί δεν μπορείς να τα βάλεις με ανθρώπους που έχουν χάσει το μέτρο της λογικής».

Τέλος συμπλήρωσε πως: «Είναι τραγικό εν έτη 2022 να ακούω αίσχη για τον τρόπο που επέλεξα να εγώ προσωπικά να κάνω παιδί, αλλά και πως εκφράζεσαι για αυτά τα ορφανά και για παιδιά που δεν έχουν μητέρα και πατέρα και στιγματίζονται καθημερινώς με αυτές τις αναχρονιστικές μεθόδους».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS