LIFESTYLE

Λουκία Πρωτοπαπά: Αγκαλιά με τον σύζυγο της γιορτάζουν 15 χρόνια κοινής πορείας (Φώτος)

Lifenews

Σπάνια στιγμιότυπα του ζευγαριού

Η Λουκία Πρωτοπαπά είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, με τους ρόλους της στην τηλεόραση να αγαπήθηκαν πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Η ίδια ωστόσο κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, προφυλάσσοντας την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε.

Σήμερα ωστόσο, Τρίτη 24 Μαίου προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την 15η επέτειο με τον σύζυγο της, Δημήτρη Δημητρίου, δημοσιεύοντας ένα instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Από την πλευρά του ο σύζυγος και πατέρας των δύο κοριτσιών της προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook δημοσιεύοντας σπάνια στιγμιότυπα τους, γράφοντας στη λεζάντα: «Θέλω να ευχηθώ στη σύζυγο μου Λουκία Πρωτόπαπα, μια χαρούμενη 15η επέτειο. Είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας, σαν τα κύματα της θάλασσας, αλλά πάντα στο τέλος υπήρχε ηρεμία. Ευχαριστώ για όλα αγάπη μου και που με αγαπάς ακόμα κι όταν θυμώνω γνωρίζοντας ποιος είμαι και τι σημαίνεις για μένα. Σε αγαπώ αληθινά και ας περάσουμε μαζί περισσότερα κύματα».

READ MORE

LATEST NEWS