LIFESTYLE

Αυτή είναι η Κύπρια καλλονή που προορίζεται για κριτής στο GNTM 5 (Βίντεο)

Lifenews

Ανατρεπτική επιλογή - Εκτός η Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται η παραγωγή του GNTM, για να καταλήξει στα πρόσωπα που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή.

Η εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» και η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε τα ονόματα όσων πέρασαν από δοκιμαστικό για την κριτική επιτροπή του GNTM, όπου ανάμεσα τους βρίσκεται και μια Κύπρια.

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε το όνομα της Κωνσταντίνας Ευριπίδου πως θα τη δούμε στο ριάλιτι μοντέλων, ωστόσο όπως πληροφορούμαστε η ίδια βρέθηκε στις auditions σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, όπου μαζί με την παραγωγή είδαν μοντέλα από την Κύπρο.

Στα δοκιμαστικά που έγιναν στην Αθήνα, πέρασε και μια γνωστή Κύπρια, το μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή, που έγινε ευρέως γνωστή για την εξωτερική της εμφάνιση και τα μεγάλα της φρύδια!

Η ίδια είναι μοντέλο, σπουδάζει μάρκετινγκ και με την εμφάνιση της σηκώνει το δικό της λάβαρο στην επανάσταση κατά των παγιωμένων και άκαμπτων προτύπων της τέλειας ομορφιάς.

Με 463 χιλιάδες followers, το εντυπωσιακό μοντέλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο, κάνει μια σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, ενώ φλερτάρει έντονα με τη θέση του κριτή στο GNTM 5!

Δες το βίντεο: 

READ MORE

LATEST NEWS