LIFESTYLE

Στέλιος Κουδουνάρης: Το bullying που βίωσε στην Κύπρο για το επίθετο του! (Βίντεο)

Lifenews

«Μία συμμαθήτρια μου, με είχε κάνει να νιώσω πολύ άσχημα…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος μίλησε για την Ανδρομάχη και τη συγνώμη που της ζήτησε, για τις προτάσεις από διάφορες εκπομπές, τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε πριν από χρόνια, ενώ αποκάλυψε και το bullying που βίωσε στην παιδική ηλικία του.

Ο Κύπριος σχεδιαστής αναφέρθηκε στην Ανδρομάχη, που συμμετείχε στην Eurovision με την Κύπρο, ενώ εξομολογήθηκε γιατί της ζήτησε συγνώμη!

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου.

Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν δίστασε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση και μάλιστα περιέγραψε την ιστορία πίσω από την καθιέρωσή του επωνύμου του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το επίθετο μου για την Κύπρο ήταν κάπως ασυνήθιστο και περίεργο. Το «Κουδουνάρης» μπορεί κάποιος να το ταυτίσει με τα κουδούνια, οπότε όταν ήμουν μικρός δέχτηκα bullying γι’ αυτό. Μία συμμαθήτρια μου, με είχε κάνει να νιώσω πολύ άσχημα, γιατί μου είχε πει ότι, στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με τα επίθετα μας και θα γελάνε όλοι με το δικό μου. Το είπα στον πάτερα μου και μου απάντησε ότι, θα λένε «Κουδουνάρης» και όλοι θα καταλαβαίνουν για ποιόν μιλάνε. Τότε αισθάνθηκα μοναδικός».

Δες το απόσπασμα: 

 

READ MORE

LATEST NEWS